Menu

Portfolio

Alle Openbare Projecten.

Hieronder is mijn volledige openbare portfolio, waarbij mijn rol in post-productie was. In een non-specifieke volgorde heb ik deze stills voorbereid. In de beschrijving staat een link naar meer informatie per project.

Bolex van Lola Mooij

Een bitterzoet verhaal over een dame van adel en haar kamermeid die een onuitgesproken relatie hebben.
Bezoek de project pagina voor meer informatie

Verlangen

Vader Toon is na het verliezen van zijn vrouw niet in staat hun gevoelens te tonen aan hun zoon Chris. Hij slikt zijn tranen in en groeit de hoogte in, nog verder van Chris af. Chris moet op tjd zijn vader zien te bereiken voor hij beide ouders verliest.
Bezoek de project pagina voor meer informatie

Kimiko

Een meisje dat van haar dorpse huis vertrekt om voor het eerst bij haar moeder te gaan wonen, in een stad waar mensen hun verdriet verbergen achter maskers, komt tot de ontdekking dat haar moeder te gesloten en beschadigd is om haar echt lief te hebben, en vertrekt weer.
Bezoek de project pagina voor meer informatie

Waarom bleef je niet voor mij?

Vier kinderen, die tijdens de basisschool een ouder verloren aan zelfmoord, vertellen over de reis die zij aflegden vanaf het moment dat zij het nieuws hoorden. De documentairemaakster, die hetzelfde meemaakte, stelt de vragen die niemand haar destijds durfde te stellen.
Bezoek de project pagina voor meer informatie

Blauwe Maandag

Na een verschrikkelijk auto-ongeluk redt Ben eerst zichzelf, daarna zijn zoontje Luca. Tevergeefs. Hij kon zijn adem niet lang genoeg inhouden om Luca uit het water te redden. Ben en Nina verliezen hun kind. Ben zit gevangen in schuld en rouw en gaat het contact met Nina uit de weg.
Details

God Was Here

Een korte documentaire over een wonder wat 85 jaar geleden plaatsvond in Maglavit, een klein dorpje in Roemenie. Het hele dorp, behalve de schaapsherder Lucian, gelooft in deze Godsverschijning. Hij heeft echter dit wonder harder nodig dan hij zelf denkt en hij worstelt tussen wel en niet geloven.
Details

Viral

Drie jonge makers gaan VIRAL met een videoclip. Hoe beïnvloedt identiteit hun kansen?
Bezoek de project pagina voor meer informatie

Schoon

Een witte papieren mannetje wordt geconfronteerd met kleur voor het eerst in zijn leven.

Chasing Moonshine

Een groep bootleggers vluchten van de politie, maar wat proberen ze verder te bereiken?
Details

Fuck Fashion

Een mannencollectie over vernietiging en wederopbouw. Het concept van 'mode'moet gevandaliseerd en vernietigd worden, om weer opnieuw uit zijn as te herrijzen.
Bekijk de fashion film

Demi

De nog bij haar overbeschermende ouders wonende Demi (23) raakt zwanger van een vrijgevochten muzikant. Wanneer haar ouders zich vervolgens te veel met de zwangerschap bemoeien, vlucht Demi op haar scooter impulsief van huis. De reis die volgt doet haar inzien dat ze op eigen benen moet gaan staan.
Ga naar de pagina van de film

GolanZ

VFX-student Golan van der Bend wilde zijn toelatingfilm met een DragonBall-aanval genaamd de Kamehameha opnieuw maken met de vaardigheden die hij over zijn studie had geleerd.

Safehaven

Een korte film over twee kinderen die overleven in een wereld vol oorlog. Gemaakt door 115 film studenten om aandacht te trekken naar het feit dat er 357 miljoen kinderen op dit moment in oorlogsgebieden leven.
Bekijk Safehaven

Canceled

De film gaat over de wispelturigheid van de mening van het grote publiek, die maar al te snel een artiest wil cancelen bij een fout maar bij een tragedie omtrent die artiest weer snel toegeven hoe belangrijk deze persoon voor hen was.
Nog in Post-productie

Projecten afgerond

16

Waarvan Animatie

6

Blije klanten

100

Vind me op:
Email Me Op

Bel Me Op